colecții
colecții

Revoluţie în bucătărie - reînvaţă să găteşti sănătos

Revoluţie în bucătărie - reînvaţă să găteşti sănătos

Gheorghe Mencinicopschi
data apariției:
Aprilie 2011
ISBN:
978-606-92342-3-5
număr pagini:
176
format:
16x23.5
greutate:
0.42 kg
2949 vizualizări
ADAUGĂ LA FAVORITE
ne poți contacta și la:
0722.298.137 / 0754.025.588 (luni - vineri: 9:00 - 18:00) sau pe: comenzi@eusunt.ro
0722.298.137 / 0754.025.588 (luni - vineri: 9:00 - 18:00) sau pe: comenzi@eusunt.ro
ne poți contacta și la: 0722.298.137 / 0754.025.588 | comenzi@eusunt.ro (luni - vineri: 9:00 - 18:00)
2949 vizualizări

Livrare prin
Poșta Română

10.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 150 lei)

Termen de livrare: 2 - 4 zile lucrătoare

Livrare prin curier rapid în
București și zone limitrofe*

10.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 150 lei)

Termen de livrare: 24 - 48 ore
(în funcție de ora la care s-a lansat comanda)

*București, Bragadiru, Buftea, Chiajna, Chitila, Dobroești, Dudu, Măgurele, Mogoșoaia, Otopeni, Pantelimon, Popești Leordeni, Pipera, Roșu, Voluntari.

Livrare prin curier rapid în
alte localități decât București

14.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 200 lei)

Termen de livrare: 24 - 48 ore
(în funcție de ora la care s-a lansat comanda)

   Învăţăm să gătim în familie, din cărţi de bucate care mai de care mai sofisticate sau de pe internet, unde reţetele circulă cu o viteză incredibilă.
   O fi bine? Facem noi legătura între modul modern de a mânca (începând de la ce cumpărăm, de unde cumpărăm, cum gătim, de câte ori luăm masa pe zi şi în ce condiţii) şi rata îmbolnăvirilor? Nu prea... uitaţi-vă în jur: nu mai contează vârsta - toţi suntem bolnavi! Tuturor "ne scârţâie măcar un şurub" şi am ajuns să considerăm acest lucru ca pe ceva normal.
   Ei bine, NU E NORMAL!
   Gastronomia modernă nu ţine cont de noţiunile elementare de asociere a alimentelor, în reţetele mirobolante se amestecă ingredientele de-a valma şi în regatul bucătăriei domneşte un singur rege: GUSTUL! Oare chiar nu realizăm că nu suntem alcătuiţi în exclusivitate din papile gustative?
   Mâncăm o dată pe zi, mult, alimente fără nutrienţi combinate aiurea şi după masă cădem laţi, lâncezind într-o falsă satisfacţie şi frecându-ne burţile.
   Pornind de la realitatea că românii gătesc româneşte am încercat să fiu cât am putut de practic şi am selectat cele mai populare reţete româneşti, pe care le-am comentat cu scopul de a încerca atât să vă învăţ să alegeţi ingredientele, cât şi să vă atrag atenţia asupra asocierilor corecte.
   Astfel, prin intermediul acestei cărţi veţi afla care sunt reţetele cu adevărat sănătoase, care nu, frecvenţa cu care puteţi mânca felurile preferate, ce ingrediente să cumpăraţi, cum să le asociaţi şi cum să le gătiţi.
Dragi cititori, mămici, soţii, iubite şi bunici, a sosit timpul să învăţaţi (sau să reînvăţaţi) să gătiţi!
   Felul în care vă hrăniţi, şi voi şi familia voastră, este în totalitate responsabilitatea voastră! Când, oare, veţi conştientiza că vă faceţi rău şi vouă şi celor dragi?
   Aş vrea să cred că nu veţi considera această carte un "atac" la gastronomia clasică. Ce vă spun se ştie demult, dintotdeauna, iar eu nu fac decât să vă reamintesc.
   Învăţăm să gătim în familie, din cărţi de bucate care mai de care mai sofisticate sau de pe internet, unde reţetele circulă cu o viteză incredibilă.
   O fi bine? Facem noi legătura între modul modern de a mânca (începând de la ce cumpărăm, de unde cumpărăm, cum gătim, de câte ori luăm masa pe zi şi în ce condiţii) şi rata îmbolnăvirilor? Nu prea... uitaţi-vă în jur: nu mai contează vârsta - toţi suntem bolnavi! Tuturor "ne scârţâie măcar un şurub" şi am ajuns să considerăm acest lucru ca pe ceva normal.
/>    Ei bine, NU E NORMAL!
   Gastronomia modernă nu ţine cont de noţiunile elementare de asociere a alimentelor, în reţetele mirobolante se amestecă ingredientele de-a valma şi în regatul bucătăriei domneşte un singur rege: GUSTUL! Oare chiar nu realizăm că nu suntem alcătuiţi în exclusivitate din papile gustative?
   Mâncăm o dată pe zi, mult, alimente fără nutrienţi combinate aiurea şi după masă cădem laţi, lâncezind într-o falsă satisfacţie şi frecându-ne burţile.
   Pornind de la realitatea că românii gătesc româneşte am încercat să fiu cât am putut de practic şi am selectat cele mai populare reţete româneşti, pe care le-am comentat cu scopul de a încerca atât să vă învăţ să alegeţi ingredientele, cât şi să vă atrag atenţia asupra asocierilor corecte.
   Astfel, prin intermediul acestei cărţi veţi afla care sunt reţetele cu adevărat sănătoase, care nu, frecvenţa cu care puteţi mânca felurile preferate, ce ingrediente să cumpăraţi, cum să le asociaţi şi cum să le gătiţi.
Dragi cititori, mămici, soţii, iubite şi bunici, a sosit timpul să învăţaţi (sau să reînvăţaţi) să gătiţi!
   Felul în care vă hrăniţi, şi voi şi familia voastră, este în totalitate responsabilitatea voastră! Când, oare, veţi conştientiza că vă faceţi rău şi vouă şi celor dragi?
   Aş vrea să cred că nu veţi considera această carte un "atac" la gastronomia clasică. Ce vă spun se ştie demult, dintotdeauna, iar eu nu fac decât să vă reamintesc.
citeşte mai mult
citeşte mai puțin
REVIEW-uri CLIENȚI
(0 reviews)
INFORMAȚII CARTE
data apariției:
Aprilie 2011
editura:
Coreus Publishing
ISBN:
978-606-92342-3-5
număr pagini:
176
format:
16x23.5
greutate:
0.42 kg
REVIEW-uri CLIENȚI
(0 reviews)
  • peste 500 titluri
    pentru sufletul tău
  • livrare prin curier rapid
    în 24h-48h
  • plata ramburs
    la primirea coletului
  • retur
    în termen de 14 zile