în perioada 13.08.2020 - 6.09.2020 ne vom bucura de vacanţă. comenzile înregistrate în această perioadă vor fi procesate începând cu 7.09.2020
x
caută
colecții
colecții

Telepatie - curs practic - curs practic

ne poți contacta și la:
0722.298.137 / 0754.025.588 (luni - vineri: 9:00 - 18:00) sau pe: [email protected]

Telepatie - curs practic - curs practic

    Pentru a ajunge la dezvoltarea sa perfectă, omul de astăzi, a trebuit să suporte de-a lungul secolelor mutaţii bruşte, veritabile revluţii, care au provocat apariţia unor caractere noi şi care s-au transmis apoi ereditar.
    Lumina, căldura, frigul, într-un cuvânt toate elementele, au fost factorii primordiali ai acestor transformări şi au obligat individul să se adapteze la aceste noi condiţii de existenţă, altfel fiind ameninţat cu moartea.
    Şi mai ştim, de asemenea, că omul actual încă mai evoluează; dar acum nu funcţiile sale de nutriţie, de reproducere, de mişcare, sunt cele mai afectate
de aceste schimbări lente. Însuşi creierul său evoluează în urma formării de noi centri de asociere, care îi amplifică inteligenţa şi care îi vor permite probabil, într-un viitor mai mult sau mai puţin apropiat, să triumfe asupra forţelor naturii sau să le stăpânească, pentru a-şi spori confortul existenţei sau pentru a-şi diminua suferinţele.
    Graţie acestei creşteri a energiei psihice am putut deja, prin adaptarea la studiul omului a achiziţiilor ştiinţelor fizice, să descoperim, să măsurăm undele, radiaţiile, energia electromagnetică emise de corpul uman viu.
   Aceste descoperiri ale exteriorizării principiului vital ne incită să ne întrebăm de unde provin aceste fluide sau aceste forţe exteriorozate.
    Au fost propuse diverse răspunsuri, este probabil că numeroasele radiaţii ale solului, ale aerului, ale soarelui, ale stratosferei, razele Gamma, razele cosmice etc. contribuie împreună la formarea acestei energii noi, care emană fie chiar din corp, fie din creier.
    Corpul uman ne apare astfel ca un transformator de radiaţii, dintre care unele îl penetrează fără ca aparent să-i modifice structura, în timp ce altele, prin continuitatea acţiunii lor provoacă încetul cu încetul schimbări în repartiţia sau în multiplicarea celulelor.

citeşte mai mult
citeşte mai puțin

Livrare prin curier rapid în
București și zone limitrofe*

11.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 150 lei)

Termen de livrare: 24 - 48 ore
(în funcție de ora la care s-a lansat comanda)

livrarea se face: luni-vineri între 9-17

*București, Bragadiru, Buftea, Chiajna, Chitila, Dobroești, Dudu, Fundeni, Măgurele, Mogoșoaia, Otopeni, Pantelimon, Popești Leordeni, Pipera, Roșu, Voluntari.

Livrare prin curier rapid în
alte localități decât București

16.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 200 lei)

Termen de livrare: 24-48 ore
(în funcție de ora la care s-a lansat comanda)

livrarea se face: luni-vineri între 9-17

Livrare prin
Poșta Română

11.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 150 lei)

Termen de livrare: 2 - 4 zile lucrătoare

cu ridicare personală de la oficiul poştal arondat adresei de livrare

data apariției:
Februarie 2020
editura:
ISBN:
978-973-701-555-6
număr pagini:
112
format:
13x20
greutate:
0.105 kg
Ai citit cartea?
Ce spun ceilalți cititori (0)