Cartea de bucate a Centrului Lifestyle Herghelia - reţete pentru diabet, obezitate, boli cardiovasculare - nutriţie pentru oameni sănătoşi şi bolnaviCartea de bucate a Centrului Lifestyle Herghelia - reţete pentru diabet, obezitate, boli cardiovasculare - nutriţie pentru oameni sănătoşi şi bolnavi

   Dieta de la Herghelia este o dietă bazată pe alimente de origine vegetală, o dietă de post, dar foarte diversificată. Dieta "Herghelia" în combinaţie cu activitatea fizică are următorul impact în doar zece zile: reduce nivelul colesterolului seric cu 25-30% şi colesterolul LDL cu 30-35%, trigliceridele cu 20-25%, în 75% din cazurile de diabet de tip II glicemia se normalizează, greutatea corporală scade în medie cu 1-1,5 kg şi, de asemenea, tensiunea arterială sistolică scade cu 15-20 mmHg.
   Herghelia este unică prin oamenii echipei Herghelia, atmosfera de respect faţă de om, frumuseţea fermecătoare a împrejurimilor, calitatea serviciilor de cazare, calitatea personalizată a serviciilor medicale, bucătăria de excepţie, tratamentele naturale eficiente, grija faţă de sănătatea integrală: fizică, emoţională, mental-spirituală şi socială.
   Ţineţi în mână o carte care se bazează pe experienţa medicilor, nutriţioniştilor şi a personalului din bucătăria Centrului Lifestyle Herghelia, care au deservit în ultimii 13 ani peste 10000 de pacienţi în serii de câte 11 sau 18 zile. Experienţa celor peste 12000 de mese servite pacienţilor care ne-au călcat pragul se traduce în paginile pe care le aveţi în mână sub forma acestei cărţi de bucătărie vegetariană.

data apariției:
Ianuarie 2015
ISBN:
978-973-101-549-1
număr pagini:
400
format:
17x24
greutate:
1.06 kg

Ai citit cartea?
Spune-ne cum ți s-a părut!

alte cărți din același domeniu