în perioada 13.08.2020 - 6.09.2020 ne vom bucura de vacanţă. comenzile înregistrate în această perioadă vor fi procesate începând cu 7.09.2020
x
caută
colecții
colecții

De la muşuroi la Everest - raţiune şi magie

ne poți contacta și la:
0722.298.137 / 0754.025.588 (luni - vineri: 9:00 - 18:00) sau pe: [email protected]

De la muşuroi la Everest - raţiune şi magie

    Cartea are misiunea de a oferi, autorului şi cititorilor, cea mai potrivită construcţie de unire cu Hristos, cu scopul multiplicării valorii personale pentru măreţie şi veşnicie. Cărţile de dezvoltare personală îşi au izvorul în Biblie şi cei ce O studiază beneficiază în cea mai mare măsură de aceste cărţi. De aceea, este necesară o viziune care să integreze Biblia şi cărţile de dezvoltare personală, viziune sub forma unei construcţii logice pentru o viaţă împlinită, cea mai bună construcţie ce a fost concepută până acum. Am vrut să fie, poate, cea mai roditoare carte de
dezvoltare personală. Doar ajutându-i pe alţii mă pot ajuta cel mai bine şi pe mine. Este inversul modelului de mentor. Este efectul binecuvântărilor magice ale Duhului Sfânt din noi.
    Cei mai mulţi suntem conduşi de două locomotive, dorinţa şi nevoia. Dorinţa este uşor de dirijat şi marketingul a dezvoltat arta orientării spre perfecţiune şi irezistibil. Nevoia poate fi biologică şi spirituală. Nevoia biologică migrează spre dorinţă şi se suprapune cu aceasta. Cea care rămâne descoperită este nevoia spirituală, cea care, deşi produce cel mai bine, este puţin vizibilă. Această cea mai puternică locomotivă este în cele mai multe cazuri garată undeva spre ruginire.
    Misiunea acestei cărţi este de a face vizibilă locomotiva şi a o pune în mişcare. De a face vizibilă Piramida Relaţiei şi a o umple cu valori. Mişcarea ei înseamnă dezvoltare personală, dezvoltarea abilităţilor, înseamnă a fi eficienţi şi împliniţi cum nici nu ne-am imaginat.

citeşte mai mult
citeşte mai puțin

Livrare prin curier rapid în
București și zone limitrofe*

11.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 150 lei)

Termen de livrare: 24 - 48 ore
(în funcție de ora la care s-a lansat comanda)

livrarea se face: luni-vineri între 9-17

*București, Bragadiru, Buftea, Chiajna, Chitila, Dobroești, Dudu, Fundeni, Măgurele, Mogoșoaia, Otopeni, Pantelimon, Popești Leordeni, Pipera, Roșu, Voluntari.

Livrare prin curier rapid în
alte localități decât București

16.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 200 lei)

Termen de livrare: 24-48 ore
(în funcție de ora la care s-a lansat comanda)

livrarea se face: luni-vineri între 9-17

Livrare prin
Poșta Română

11.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 150 lei)

Termen de livrare: 2 - 4 zile lucrătoare

cu ridicare personală de la oficiul poştal arondat adresei de livrare

data apariției:
Mai 2019
editura:
ISBN:
978-606-28-0905-8
număr pagini:
330
format:
13.5x20
greutate:
0.35 kg
Ai citit cartea?
Ce spun ceilalți cititori (0)