caută
colecții
colecții

Fii fericită chiar dacă nu eşti perfectă - cum să te eliberezi de iluzia perfecţiunii

ne poți contacta și la:
0722.298.137 / 0754.025.588 (luni - vineri: 9:00 - 18:00) sau pe: [email protected]

Fii fericită chiar dacă nu eşti perfectă - cum să te eliberezi de iluzia perfecţiunii

   Cartea este dedicată tuturor femeilor care simt, fie că îşi dau seama de asta, fie că nu, că nu pot fi fericite decât dacă totul este perfect. Niciodată nu este totul perfect, iar dacă vă aşteptaţi la aşa ceva, fericirea şi mulţumirea adevărate vor fi întotdeauna intangibile.
   Această carte este despre cum să vă schimbaţi aşteptările nerealist de înalte şi cum să le înlocuiţi cu altele realiste, care pot fi atinse şi care se vor termina mai degrabă cu succese decât cu eşecuri. Vă voi arăta cum să vă creaţi aşteptări rezonabile
în legătură cu locuinţa, familia, relaţiile, locul de muncă şi corpul dumneavoastră. Vă voi împărtăşi lecţii pe care le-am învăţat atât ca psiholog, cât şi ca o femeie care se luptă cu perfecţionismul în fiecare zi. Pe parcursul acestei cărţi, vă voi spune povestea a mai mult de cincizeci de femei minunate - paciente, prietene, prietene ale prietenelor şi chiar persoane complet străine - care au fost de acord să îşi dezvăluie viaţa şi să fie intervievate pentru această carte. Experienţele lor sunt revelatoare, iar sfaturile, nepreţuite. Unele dintre aceste poveşti sunt, de asemenea, dureroase; văzând impactul pe care îl are perfecţionismul asupra vieţilor lor, vă pot da lacrimile.
   Vă voi arăta cum să puneţi în practică zeci de tehnici simple, eficiente şi demonstrate clinic, care vă vor ajuta să modificaţi felul în care gândiţi şi în care simţiţi în legătură cu viaţa dumneavoastră. (Nu vă îngrijoraţi, nu va trebui să le faceţi pe toate. Tehnicile biomentale sunt diferite şi se potrivesc fiecărui caracter, iar eu ofer o varietate largă, aşa că, indiferent de personalitatea dumneavoastră, va exista ceva care funcţionează.) Vă voi ajuta să decideţi ce contează cel mai mult în viaţă - şi cum să renunţaţi la ceea ce nu contează.
   În final, vă voi arăta cum să profitaţi de aliatul dumneavoastră cel mai puternic - mintea - pentru a găsi satisfacţia, echilibrul şi mulţumirea de sine de care aveţi nevoie.
   Puteţi deveni mai fericită. Puteţi avea mai bine grijă de dumneavoastră. Vă puteţi simţi mai împlinită, mai mulţumită şi mai satisfăcută. Acestea ar putea părea scopuri intangibile, dar le puteţi atinge mai uşor decât credeaţi. Puteţi fi mai fericită dacă vă schimbaţi aşteptările şi adoptaţi un mod de viaţă mai puţin perfect. Puteţi fi fericită fără să fiţi perfectă.
citeşte mai mult
citeşte mai puțin

Livrare prin curier rapid în
București și zone limitrofe*

11.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 150 lei)

Termen de livrare: 24 - 48 ore
(în funcție de ora la care s-a lansat comanda)

livrarea se face: luni-vineri între 9-17

*București, Bragadiru, Buftea, Chiajna, Chitila, Dobroești, Dudu, Fundeni, Măgurele, Mogoșoaia, Otopeni, Pantelimon, Popești Leordeni, Pipera, Roșu, Voluntari.

Livrare prin curier rapid în
alte localități decât București

16.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 200 lei)

Termen de livrare: 24-48 ore
(în funcție de ora la care s-a lansat comanda)

livrarea se face: luni-vineri între 9-17

Livrare prin
Poșta Română

11.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 150 lei)

Termen de livrare: 2 - 4 zile lucrătoare

cu ridicare personală de la oficiul poştal arondat adresei de livrare

data apariției:
Noiembrie 2009
editura:
colecția:
traducător:
Vekony Edith-Hilda
ISBN:
978-973-669-698-5
număr pagini:
344
format:
14x20.5
greutate:
0.375 kg
Ai citit cartea?
Ce spun ceilalți cititori (0)