colecții
colecții

Sănătate la pahar - vol. I - ghid de introducere a sucurilor naturale în alimentaţia zilnică. pas cu pas

Sănătate la pahar - vol. I - ghid de introducere a sucurilor naturale în alimentaţia zilnică. pas cu pas

data apariției:
Martie 2017
ISBN:
978-606-93953-9-4
număr pagini:
184
format:
17x24
greutate:
0.6 kg
587 vizualizări
ADAUGĂ LA FAVORITE
4300 lei
/
45 00 lei
Alertă stoc
ne poți contacta și la:
0722.298.137 / 0754.025.588 (luni - vineri: 9:00 - 18:00) sau pe: comenzi@eusunt.ro
4300 lei
/
45 00 lei
Alertă stoc
0722.298.137 / 0754.025.588 (luni - vineri: 9:00 - 18:00) sau pe: comenzi@eusunt.ro
ne poți contacta și la: 0722.298.137 / 0754.025.588 | comenzi@eusunt.ro (luni - vineri: 9:00 - 18:00)
587 vizualizări

Livrare prin
Poșta Română

10.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 150 lei)

Termen de livrare: 2 - 4 zile lucrătoare

Livrare prin curier rapid în
București și zone limitrofe*

10.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 150 lei)

Termen de livrare: 24 - 48 ore
(în funcție de ora la care s-a lansat comanda)

*București, Bragadiru, Buftea, Chiajna, Chitila, Dobroești, Dudu, Măgurele, Mogoșoaia, Otopeni, Pantelimon, Popești Leordeni, Pipera, Roșu, Voluntari.

Livrare prin curier rapid în
alte localități decât București

14.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 200 lei)

Termen de livrare: 24 - 48 ore
(în funcție de ora la care s-a lansat comanda)

   “Cartea Sănătate la Pahar. Ghid practic de introducere a sucurilor naturale în alimentaţia zilnică. Pas cu pas s-a născut din dorinţa mea de a oferi tuturor un ghid practic prin care pot introduce sucurile în alimentaţia de zi cu zi. Conştientizând cât de important este un suc natural, stors prin presare la rece, realizăm, de fapt, că aceasta este o cale minunată de trecere de la starea organismului la bunăstarea acestuia" spune autoarea.
  Sănătate la Pahar. Ghid practic de introducere a sucurilor naturale în alimentaţia zilnică. Pas cu pas îi va ajuta pe toţi cei care preţuiesc sănătatea şi caută să şi-o îmbunătăţească zi de zi, să înţeleagă beneficiile pe care le aduc sucurile naturale organismului, dar şi cum pot fi introduse acestea cat mai firesc în alimentaţie.
   Acest ghid practic nu se adresează doar persoanelor care consumă hrană crudă sau vegetariană, ci tuturor acelora care vor să optimizeze calitatea stilului lor de viaţă: “Indiferent dacă o persoană manăncă sănătos sau consumă foarte multă carne, sucurile sunt cea mai bună variantă de a introduce cat mai multe legume şi fructe în alimentaţia zilnică. Astfel, beneficiem de cei mai valoroşi nutrienţi – vitamine, minerale, enzime şi clorofilă", este parerea expertului în nutriţie Anca Alungulesei.
   Sănătate la Pahar. Ghid practic de introducere a sucurilor naturale în alimentaţia zilnică. Pas cu pas nu este aşadar o pledoarie pentru renunţarea la hrana preparată termic sau de origine animală, ci urmăreşte să-i ofere fiecărui cititor informaţiile necesare pentru a înţelege că sănătatea, un tonus foarte bun, energia şi buna dispoziţie sunt la îndemana oricui. Trebuie învăţaţi doar paşii pentru a ajunge la ele. “Cu sucurile din legume şi fructe putem regenera. Putem reconstrui. Putem prelungi viaţa celulelor. Putem trăi mai mult şi mai bine" afirmă Anca Alungulesei, iar cartea sa, Sănătate la Pahar, se dovedeste un ghid preţios oricărei persoane hotărate să ducă o viaţă de calitate.
   Într-un limbaj accesibil chiar şi celor neiniţiaţi, Anca Alungulesei descrie în prima parte a cărţii cum funcţionează mecanismele interne ale corpului, din momentul ingerării hranei şi până la eliminarea acesteia şi impactul pe care-l au sucurile naturale asupra acestor mecanisme. Printr-o demonstraţie bine documentată, fiecare cititor este introdus în tainele funcţionării acestei maşinării perfecte, corpul uman, şi ajunge să înţeleagă de ce sucurile naturale, stoarse prin presare la rece sunt considerate “hrana cea mai inteligentă".
   “Cartea Sănătate la Pahar. Ghid practic de introducere a sucurilor naturale în alimentaţia zilnică. Pas cu pas s-a născut din dorinţa mea de a oferi tuturor un ghid practic prin care pot introduce sucurile în alimentaţia de zi cu zi. Conştientizând cât de important este un suc natural, stors prin presare la rece, realizăm, de fapt, că aceasta este o cale minunată de trecere de la starea organismului la bunăstarea acestuia" spune autoarea.
  Sănătate la Pahar. Ghid practic de introducere a sucurilor naturale în alimentaţia zilnică. Pas cu pas îi va ajuta
pe toţi cei care preţuiesc sănătatea şi caută să şi-o îmbunătăţească zi de zi, să înţeleagă beneficiile pe care le aduc sucurile naturale organismului, dar şi cum pot fi introduse acestea cat mai firesc în alimentaţie.
   Acest ghid practic nu se adresează doar persoanelor care consumă hrană crudă sau vegetariană, ci tuturor acelora care vor să optimizeze calitatea stilului lor de viaţă: “Indiferent dacă o persoană manăncă sănătos sau consumă foarte multă carne, sucurile sunt cea mai bună variantă de a introduce cat mai multe legume şi fructe în alimentaţia zilnică. Astfel, beneficiem de cei mai valoroşi nutrienţi – vitamine, minerale, enzime şi clorofilă", este parerea expertului în nutriţie Anca Alungulesei.
   Sănătate la Pahar. Ghid practic de introducere a sucurilor naturale în alimentaţia zilnică. Pas cu pas nu este aşadar o pledoarie pentru renunţarea la hrana preparată termic sau de origine animală, ci urmăreşte să-i ofere fiecărui cititor informaţiile necesare pentru a înţelege că sănătatea, un tonus foarte bun, energia şi buna dispoziţie sunt la îndemana oricui. Trebuie învăţaţi doar paşii pentru a ajunge la ele. “Cu sucurile din legume şi fructe putem regenera. Putem reconstrui. Putem prelungi viaţa celulelor. Putem trăi mai mult şi mai bine" afirmă Anca Alungulesei, iar cartea sa, Sănătate la Pahar, se dovedeste un ghid preţios oricărei persoane hotărate să ducă o viaţă de calitate.
   Într-un limbaj accesibil chiar şi celor neiniţiaţi, Anca Alungulesei descrie în prima parte a cărţii cum funcţionează mecanismele interne ale corpului, din momentul ingerării hranei şi până la eliminarea acesteia şi impactul pe care-l au sucurile naturale asupra acestor mecanisme. Printr-o demonstraţie bine documentată, fiecare cititor este introdus în tainele funcţionării acestei maşinării perfecte, corpul uman, şi ajunge să înţeleagă de ce sucurile naturale, stoarse prin presare la rece sunt considerate “hrana cea mai inteligentă".
citeşte mai mult
citeşte mai puțin
REVIEW-uri CLIENȚI
(0 reviews)
INFORMAȚII CARTE
data apariției:
Martie 2017
editura:
Burda România
ISBN:
978-606-93953-9-4
număr pagini:
184
format:
17x24
greutate:
0.6 kg
REVIEW-uri CLIENȚI
(0 reviews)
alte cărți din același domeniu