caută
colecții
colecții

Şi noi ce mai mâncăm? - vol. 1 - noua ordine alimentară

Şi noi ce mai mâncăm? - vol. 1 - noua ordine alimentară

   Iată cartea despre aliment, despre industria alimentară, care ne învaţă nu numai ce să mâncăm, ci şi care sunt alimentele nocive de care trebuie să ne ferim!
   Este o carte unică! Şi spunem asta pentru că autorul, prof. univ. dr. Gh. Mencinicopschi este doctor în biologie-biochimie, specialist în nutriţie umană, biologie moleculară, inginerie genetică şi, nu în ultimul rând, în aliment, alimentaţie şi industrie alimentară. Mai bine zis, domnul profesor ştie! Este cel care nu poate fi păcălit, cel care trage un semnal de alarmă asupra faptului că mâncăm fără să ne hrănim
şi că din cauza a ceea ce mâncăm şi ce nu mâncăm suntem prea bolnavi, de la vârste prea tinere! Da, statisticile spun clar: noi, românii, suntem un popor suferind! în rapoartele despre starea de sănătate a populaţiei se arată că adolescenţii sunt obezi şi bolnavi, că sindromul metabolic se declanşează de la 20 de ani, că poţi face accident vascular cerebral sau stop cardiac de la 30, 40 de ani, că suferim de toate bolile (diabet, colesterol mărit, osteoartrite, boli hepato-renale etc), deoarece sistemul nostru imunitar nu mai face faţă, cancerul este de toate felurile, este peste tot, ca răceala iarna! Părinţi, cum vă explicaţi că aveţi copii mai bolnavi decât voi?
   A sosit timpul să iei măsuri! Iar ceea ce trebuie făcut vei învăţa din această carte, care este primul volum din cadrul acestei lucrări. A mânca nu e ceva simplu! Este un act responsabil, care ar trebui învăţat şi predat la şcoală! Ia gândeşte-te... ce ai mâncat zilele astea? Chiar ştii? Eşti sigur că ştii de unde provin alimentele de pe masa ta?
   De asemenea, autorul dărâmă un mit: nu trebuie să fim bogaţi ca să mâncăm sănătos! Lipsa banilor nu justifică faptul că mâncăm toate alimentele gunoi! Ba mai mult, atrage atenţia asupra sofisticăriei gastronomice - o artă, nu o ştiinţă, cu aspect şi gust încântătoare, însă indigestă şi îmbolnăvitoare!
   In plus, spune adevăruri incomode despre minciuna din alimente, fraudarea şi falsificarea alimentelor, despre alimentele ecologice şi "tradiţionale".
   Bonus: lista de luat la cumpărături cu E-urile periculoase! Iar tu, cititorule, acum ştii... ce vei face mai departe ţine doar de tine!

citeşte mai mult
citeşte mai puțin

Livrare prin curier rapid în
București și zone limitrofe*

11.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 150 lei)

Termen de livrare: 24 - 48 ore
(în funcție de ora la care s-a lansat comanda)

livrarea se face: luni-vineri între 9-17

*București, Bragadiru, Buftea, Chiajna, Chitila, Dobroești, Dudu, Fundeni, Măgurele, Mogoșoaia, Otopeni, Pantelimon, Popești Leordeni, Pipera, Roșu, Voluntari.

Livrare prin curier rapid în
alte localități decât București

16.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 200 lei)

Termen de livrare: 24-48 ore
(în funcție de ora la care s-a lansat comanda)

livrarea se face: luni-vineri între 9-17

Livrare prin
Poșta Română

11.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 150 lei)

Termen de livrare: 2 - 4 zile lucrătoare

cu ridicare personală de la oficiul poştal arondat adresei de livrare

data apariției:
Februarie 2010
ISBN:
978-606-92342-6-6
număr pagini:
272
format:
16x23.5
greutate:
0.51 kg
Ai citit cartea?
Ce spun ceilalți cititori (0)
alte cărți de Gheorghe Mencinicopschi
alte cărți din același domeniu