Meditaţi cu noi - 21 de experţi în meditaţie vă sfătuiesc şi vă îndrumă

    „Meditaţia înseamnă prezenţă, înseamnă să fim prezenţi la tot ce se întâmplă, la ce facem chiar în acest moment, dar şi la tot ce survine în viaţa noastră.
    Scopul meditaţiei nu este să ne decupleze de la realitate, ci să ne ajute să reînnodăm o legătură şi mai strânsă cu realitatea, o legătură marcată de luciditate, echilibru şi bunăvoinţă. Meditaţia ne hrăneşte viaţa interioară şi astfel ne ajută să admirăm şi să savurăm frumuseţea din această lume, să-i înfruntăm mai bine violenţa şi să găsim o mai bună consolare pentru suferinţe.
    Această carte vă oferă o varietate de căi formative, de convingeri şi de sfaturi ale unor maeştri ai meditaţiei, ale unor persoane din sistemul de sănătate ori ale unor specialişti deschişi la contemplare, filosofie şi religie... Veţi descoperi bogăţia şi profunzimea practicilor de meditaţie. Şi, sperăm noi, veţi prinde gustul meditaţiei.
    Există mii de feluri de a medita. Vă revine libertatea de a vă găsi propria cale, cea care să vă ajute să trăiţi mai bine."


data apariției:
Iulie 2019
editura:
traducător:
Oltea Mihaela-Cătineanu
titlu original:
Méditez avec nous: 21 méditants experts vous conseillent et vous guident
ISBN:
978-606-40-0598-4
număr pagini:
432
format:
14.5x22.5
greutate:
0.58 kg

Ai citit cartea?
Spune-ne cum ți s-a părut!

alte cărți de Christophe André
alte cărți din același domeniu