Ascultă-ţi corpul - versiune pentru bărbaţi

   Dacă ai intenţia de a citi această carte pentru ca mai apoi s-o foloseşti doar pentru a-ţi garnisi biblioteca, înseamnă că renunţi la dorinţa de a te ajuta pe tine însuţi. Acum este momentul să iei o decizie. Eşti gata pentru o schimbare?
   Metoda mea este simplă. Este suficient să citeşti atent fiecare capitol şi să aplici în viaţa ta, de câte ori ai nevoie, materia oferită. După fiecare capitol, propun efectuarea câtorva exerciţii. Dacă urmezi corect directivele aşa cum îţi sunt prezentate, vei avea bucuria de a descoperi toate avantajele pe care acea aplicaţie ţi le rezervă.
   Conţinutul acestei cărţi este fructul cercetărilor, studiului şi observaţiilor personale efectuate de-a lungul a aproape cincizeci de ani. Eu însumi am experimentat toate noţiunile menţionate aici. Fericirea şi starea de bine pe care experienţele mele mi le-au procurat, m-au convins să-i învăţ şi pe alţii marile legi ale vieţii, iar mai apoi să scriu o carte.
   Până în acest moment, mii de persoane şi-au transformat astfel viaţa învăţând să se descopere pe sine, resimţind din ce în ce mai mult aceea pace interioară pe care o credem adesea inaccesibilă.
   Lecţiile mele despre dragostea adevărată sunt la fel de importante pentru bărbaţi, cât şi pentru femei.
   Toate fiinţele umane, atât bărbaţii cât şi femeile, sunt constituite dintr-un principiu masculin şi unul feminin. În învăţăturile orientale, principiul feminin corespunde părţii yin, iar cel masculin părţii yang.
   Principiul masculin este legat de corpul mental, de partea raţională a fiinţei, pe când principiul feminin este legat de corpul emoţional, adică de partea emoţională a fiinţei. Corpul mental, prin intermedierea intelectului, este în planul material ceea ce inteligenţa este în planul spiritual. în mod similar, corpul emoţional, prin intermediul dorinţelor, este în planul material ceea ce intuiţia este în planul spiritual. Unul ne ajută să luăm contact cu celălalt, adică prin intermediul intelectului nostru şi al dorinţelor noastre, luăm contact cu inteligenţa şi cu intuiţia noastră.

data apariției:
Octombrie 2017
editura:
ISBN:
978-973-1859-94-1
număr pagini:
200
format:
14.5x21
greutate:
0.18 kg

Ai citit cartea?
Spune-ne cum ți s-a părut!

alte cărți de Lise Bourbeau, Jean-Pierre Gagnon
alte cărți din același domeniu