caută
colecții
colecții

Iubesc să fiu femeie

ne poți contacta și la:
0722.298.137 / 0754.025.588 (luni - vineri: 9:00 - 18:00) sau pe: [email protected]

Iubesc să fiu femeie

   Ai întrebări care te frământă? Simţi că îţi lipseşte ceva ca să fii fericită, dar nu ştii ce? Ai libertatea de a te bucura de viaţă. Poţi iubi şi te poţi lăsa iubită la orice vârstă. Singură, căsătorită, într-o relaţie sau divorţată, cu sau fără copii, ai dreptul să fii fericită. Ai dreptul la plăcere sexuală şi îţi poţi stabili singură limitele de care simţi că ai nevoie. Acum.ai la îndemână un ghid complet al femeii împlinite, indiferent de statut social, vârstă, sau carieră. Iubesc să fiu femeie este cartea răspunsurilor care-ţi fac viaţa
frumoasă. Şi, mai ales, o sursă de inspiraţie ori de câte ori simţi că ai nevoie de aripi să zbori. Ca femeie.
   Iubesc să fiu femeie se adresează tuturor femeilor din această lume. La orice pagină deschizi, vei găsi ceva interesant de citit care să te ajute să-ţi faci viaţa mai frumoasă, în primul capitol abordez femeia independentă realizată, care îşi doreşte o relaţie. Nu contează vârsta la care faci asta. Azi 40 de ani este noul 20. Femeile au dreptul la educaţie şi îşi doresc o carieră. Nu e nimic rău în asta. A avea o relaţie şi mai târziu - sau a forma o familie - reprezintă un lucru firesc pentru o femeie. Nu cred că există o vârstă potrivită pentru a te căsători sau a face copii. Fă lucrurile atunci când simţi. Instinctul există. Ai încredere în el.
   Multă vreme am crezut că a rămâne singură este cel mai groaznic lucru care ţi se poate întâmpla. Azi, după o experienţă de 12 ani în consiliere psihologică, cred că cel mai rău lucru care ţi se poate întâmpla este să trăieşti într-o relaţie defectuoasă. De aceea, în cel de-al doilea capitol tratez rolul de femeie căsătorită sau aflată într-o relaţie de lungă durată. Viaţa în cuplu poate fi foarte frumoasă pe termen lung, iar în acest capitol îţi voi spune cum.
   Relaţiile sexuale pot fi revigorate, pentru că a fi monogam nu înseamnă monotonie. Dar pentru ca aceste lucruri să se întâmple, trebuie să faci eforturi. A iubi este, până la urmă, un verb de voinţă.
   Am scris această carte pentru a transmite femeilor din întreaga lume un mesaj puternic: femeile sănătoase din punct de vedere emoţional şi mental se bucură, mai presus de toate, că sunt în viaţă şi se acceptă pe sine deplin doar pentru simplul fapt că sunt fiinţe umane.
   Femeile au astăzi libertatea de a alege să se bucure de viaţă. Pot iubi şi se pot lăsa iubite la orice vârstă. Sunt capabile să îşi asume riscuri şi să facă ceea ce îşi doresc cu adevărat. Se pot dedica unor obiective în viaţă şi pot schimba lumea ca să o facă mai frumoasă şi mai bună. Fiecare femeie are dreptul la plăcere sexuală şi poate să-şi stabilească singură limitele de care simte că are nevoie.
citeşte mai mult
citeşte mai puțin

Livrare prin curier rapid în
București și zone limitrofe*

11.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 150 lei)

Termen de livrare: 24 - 48 ore
(în funcție de ora la care s-a lansat comanda)

livrarea se face: luni-vineri între 9-17

*București, Bragadiru, Buftea, Chiajna, Chitila, Dobroești, Dudu, Fundeni, Măgurele, Mogoșoaia, Otopeni, Pantelimon, Popești Leordeni, Pipera, Roșu, Voluntari.

Livrare prin curier rapid în
alte localități decât București

16.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 200 lei)

Termen de livrare: 24-48 ore
(în funcție de ora la care s-a lansat comanda)

livrarea se face: luni-vineri între 9-17

Livrare prin
Poșta Română

11.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 150 lei)

Termen de livrare: 2 - 4 zile lucrătoare

cu ridicare personală de la oficiul poştal arondat adresei de livrare

data apariției:
Noiembrie 2014
editura:
ISBN:
978-606-93800-2-4
număr pagini:
224
format:
13x20
greutate:
0.18 kg
Ai citit cartea?
Ce spun ceilalți cititori (0)