caută
colecții
colecții

Apa - medicament natural

    Am gândit această carte ce se referă la apă, cel mai vechi şi eficient medicament, pornind de la convingerile mele actuale, socotind că boala si suferinţele omului se datorează, în primul rând, acumulării de reziduuri nemetabolizate şi neeliminate din corp pe parcursul vieţii, substanţe toxice ce în timp acidifică corpul, cu consecinţe neplăcute, uneori traumatizante sau mortale.
    În al doilea rând, dar la fel de importantă cauza de boală este un soc emoţional, trăit în mod dramatic, intens şi copleşitor, apărut de cele mai multe ori pe neaşteptate, surprinzând organismul complet nepregătit, precum
un fulger, mai ales trăit în solitudine, fără a fi împărtăşit altor persoane, nici măcar medicului curant.
    Sunt convinsă că românii au ajuns la un nivel de conştienţă care să le permită să înţeleagă că nu este bine să asculte orbeşte sfaturile medicilor şi să se lase necondiţionat pe mana instituţiilor medicale şi farmaceutice care fac din oameni un sac plin de formule chimice. De aceea consider remarcabilă noua paradigmă pe care se bazează medicina alternativă, conform căreia hidratarea celulelor face diferenţa dintre sănătate şi boală.
    Medicina alopată tratează setea cu substanţe chimice, făcând o greşeală fundamentală atunci când consideră că o boala se poate vindeca cu fel de fel de substanţe chimice dizolvate în apă, presupunând în mod eronat că apa are numai roluri de solvent şi de transport. Deşi se ştia de mult că organismul uman conţine în medie 70% apă, medicina alopată consideră sau lasă să se înţeleagă că ceva atât de uşor de găsit şi care nici macar nu costă, fiind aproape pe gratis, nu are cum influenţa starea de sănătate a organismului.
    Personal, cred că cea mai mare descoperire a oamenilor de ştiinţă în medicină este cea care dovedeşte că apa reprezintă un medicament natural pentru o sumedenie de probleme de sănătate. Când medicii, dar mai ales oamenii simpli vor conştientiza că boala apare când organismul nu este suficient hidratat, sau când îşi vor da seama că au la dispoziţie oricând şi oriunde un medicament oferit de Dumnezeu aproape pe gratis, atunci vor putea preveni şi mai ales vindeca majoritatea bolilor, numai bând apă pe săturate. (Virginia Ciocan)

    Ai în faţă o carte cu un titlu care este greu să nu te intereseze; vei afla de ce APA este descrisă ca miracol al vieţii, ca leac universal în medicina tradiţională.
    Dacă începi să lecturezi această carte, ţi-e greu să te opreşti.
    Dacă doreşti să afli ceva care să-ţi folosească în viaţă, atunci citeşte cartea ori măcar alege capitolul sau subcapitolele care consideri că ţi-ar folosi.        
    Dar, sigur, după ce lecturezi sumarul, îţi va fi greu să nu mergi până la finalul cărţii.           
    Pentru că doamna dr. biolog Virginia Ciocan are multe de spus despre tema de faţă. Astfel, cartea are valoare practică, dar mai ales autoarea o prezintă ca un îndrumar instructiv-educativ redactat pe înţelesul majorităţii populaţiei, în ideea de a avea eficienţa dorită. (dr. Gheorghe Iovan)

citeşte mai mult
citeşte mai puțin

Livrare prin curier rapid în
București și zone limitrofe*

11.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 150 lei)

Termen de livrare: 24 - 48 ore
(în funcție de ora la care s-a lansat comanda)

livrarea se face: luni-vineri între 9-17

*București, Bragadiru, Buftea, Chiajna, Chitila, Dobroești, Dudu, Fundeni, Măgurele, Mogoșoaia, Otopeni, Pantelimon, Popești Leordeni, Pipera, Roșu, Voluntari.

Livrare prin curier rapid în
alte localități decât București

16.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 200 lei)

Termen de livrare: 24-48 ore
(în funcție de ora la care s-a lansat comanda)

livrarea se face: luni-vineri între 9-17

Livrare prin
Poșta Română

11.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 150 lei)

Termen de livrare: 2 - 4 zile lucrătoare

cu ridicare personală de la oficiul poştal arondat adresei de livrare

data apariției:
Iulie 2018
editura:
ISBN:
978-606-28-0761-0
număr pagini:
136
format:
14x20
greutate:
0.155 kg
Ai citit cartea?
Ce spun ceilalți cititori (0)
alte cărți din același domeniu