caută
colecții
colecții

Hrană vie - aperitive şi dulciuri pentru toate vârstele - 577 reţete

144 vizualizări
ADAUGĂ LA FAVORITE

Hrană vie - aperitive şi dulciuri pentru toate vârstele - 577 reţete

144 vizualizări
data apariției:
Noiembrie 2010
editura:
ISBN:
978-973-699-011-3
număr pagini:
160
format:
14x20
greutate:
0.18 kg
19,00 lei
/
20,00 lei
Adaugă în coș
ne poți contacta și la:
0722.298.137 / 0754.025.588 (luni - vineri: 9:00 - 18:00) sau pe: [email protected]
19,00 lei
/
20,00 lei
ÎN STOC
Cartea se află în stocul Librăriei Eu Sunt (13 buc.)
Adaugă în coș
0722.298.137 / 0754.025.588 (luni - vineri: 9:00 - 18:00) sau pe: [email protected]
ne poți contacta și la: 0722.298.137 / 0754.025.588 | [email protected] (luni - vineri: 9:00 - 18:00)

Livrare prin
Poșta Română

11.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 150 lei)

Termen de livrare: 2 - 4 zile lucrătoare

Livrare prin curier rapid în
București și zone limitrofe*

11.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 150 lei)

Termen de livrare: 24 - 48 ore
(în funcție de ora la care s-a lansat comanda)

*București, Bragadiru, Buftea, Chiajna, Chitila, Dobroești, Dudu, Măgurele, Mogoșoaia, Otopeni, Pantelimon, Popești Leordeni, Pipera, Roșu, Voluntari.

Livrare prin curier rapid în
alte localități decât București

16.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 200 lei)

Termen de livrare: 24 - 48 ore
(în funcție de ora la care s-a lansat comanda)

    Alimentaţia, indiferent de orice categorie socială, este dezechilibrată privind proporţia între dulciuri, grăsimi şi proteine. Excesul de carne solicită mult funcţia renală, ducând la obosirea acestui organ şi la îmbătrânire precoce, favorizând totodată apariţia gutei.
    Excesul de glucide - dulciuri (hidraţi de carbon) rezultat din consumul exagerat de pâine şi alte derivate sau cartofi duce la obezitate şi distrofie păstoasă.
    Pentru cei ce vor să slăbească, cea mai bună metodă este reducerea porţiei de mâncare, păstrând proporţia ideală de proteine, glucide şi lipide, respectând reţetele de hrană vie preparate după bucătăria fără foc. Pentru cei care nu pot consuma în întregime hrană vie, se pot orienta după reţetele din bucătăria creativă, în care se folosesc produse fierte cu adaos de crudităţi (Partea I a acestei lucrări).
    Este bine ca omul să consume produse din locul (ţara) unde s-a născut. De exemplu, noi, românii, am putea înlocui lămâile cu cătină albă de râu, care se găseşte din belşug şi care, în plus, este mai bogată de 5 ori decât lămâia în toate substanţele şi poate chiar să înlocuiască ging-seng-ul.
    Dacă ne gândim bine, omul are la îndemână gata pregătită, materia primă necesară vieţuirii sale. Depinde în mare măsură de cum sunt folosite, cum sunt stricate sau cum sunt păstrate substanţele din ea, cum sunt primite sau sunt respinse acestea de către organism. Omul este liber să decidă! Nimeni nu-l poate obliga. Fiecare este stăpânul gurii sale, atât în ceea ce rosteşte, cât şi în ceea ce priveşte alimentele pe care le alege după bunul plac pentru a le mânca.
    Dar s-a observat că hrana vie (în general) ajută în vindecarea a numeroase boli grave, printre care se numără şi cancerul. Acest lucru este posibil dacă se respectă prepararea mâncărurilor cu produse corect combinate după reţetele din bucătăria fără foc.
    Dacă omul nu se alimentează raţional se poate îmbolnăvi de diferite boli. Longevitatea a fost, este şi va fi strâns legată de alimentaţia naturală. De altfel, despre acest mod de viaţă s-a scris din cele mai vechi timpuri. Egiptenii considerau hrana necorespunzătoare "sursa tuturor bolilor". Hipocrate aprecia că bolile sunt rezultatul ruperii echilibrului între or¬ganism şi mediul ambiant, explicând astfel noţiunea de cauzalitate a îmbolnăvirilor. Totodată el afirma că alimentaţia "influenţează atât viaţa omului bolnav, cât şi a celui sănătos".

    Alimentaţia, indiferent de orice categorie socială, este dezechilibrată privind proporţia între dulciuri, grăsimi şi proteine. Excesul de carne solicită mult funcţia renală, ducând la obosirea acestui organ şi la îmbătrânire precoce, favorizând totodată apariţia gutei.
    Excesul de glucide - dulciuri (hidraţi de carbon) rezultat din consumul exagerat de pâine şi alte derivate sau cartofi duce la obezitate şi distrofie păstoasă.
    Pentru cei ce vor să slăbească, cea mai bună metodă este reducerea porţiei de mâncare, păstrând proporţia ideală de proteine, glucide şi lipide, respectând reţetele de hrană vie preparate după bucătăria fără
foc. Pentru cei care nu pot consuma în întregime hrană vie, se pot orienta după reţetele din bucătăria creativă, în care se folosesc produse fierte cu adaos de crudităţi (Partea I a acestei lucrări).
    Este bine ca omul să consume produse din locul (ţara) unde s-a născut. De exemplu, noi, românii, am putea înlocui lămâile cu cătină albă de râu, care se găseşte din belşug şi care, în plus, este mai bogată de 5 ori decât lămâia în toate substanţele şi poate chiar să înlocuiască ging-seng-ul.
    Dacă ne gândim bine, omul are la îndemână gata pregătită, materia primă necesară vieţuirii sale. Depinde în mare măsură de cum sunt folosite, cum sunt stricate sau cum sunt păstrate substanţele din ea, cum sunt primite sau sunt respinse acestea de către organism. Omul este liber să decidă! Nimeni nu-l poate obliga. Fiecare este stăpânul gurii sale, atât în ceea ce rosteşte, cât şi în ceea ce priveşte alimentele pe care le alege după bunul plac pentru a le mânca.
    Dar s-a observat că hrana vie (în general) ajută în vindecarea a numeroase boli grave, printre care se numără şi cancerul. Acest lucru este posibil dacă se respectă prepararea mâncărurilor cu produse corect combinate după reţetele din bucătăria fără foc.
    Dacă omul nu se alimentează raţional se poate îmbolnăvi de diferite boli. Longevitatea a fost, este şi va fi strâns legată de alimentaţia naturală. De altfel, despre acest mod de viaţă s-a scris din cele mai vechi timpuri. Egiptenii considerau hrana necorespunzătoare "sursa tuturor bolilor". Hipocrate aprecia că bolile sunt rezultatul ruperii echilibrului între or¬ganism şi mediul ambiant, explicând astfel noţiunea de cauzalitate a îmbolnăvirilor. Totodată el afirma că alimentaţia "influenţează atât viaţa omului bolnav, cât şi a celui sănătos".

citeşte mai mult
citeşte mai puțin
REVIEW-uri CLIENȚI
(0 reviews)
INFORMAȚII CARTE
data apariției:
Noiembrie 2010
editura:
Miracol
ISBN:
978-973-699-011-3
număr pagini:
160
format:
14x20
greutate:
0.18 kg
REVIEW-uri CLIENȚI
(0 reviews)
alte cărți de Elena Niţă Ibrian
alte cărți din același domeniu