Vindecă-te de abandon

    Dr. Daniel Dufour explică deopotrivă teoretic şi practic ce înseamnă abandonul, manifestările rănii pe care o provoacă (una dintre cele mai destabilizante pentru fiinţa umană), precum şi trăirile şi comportamentele abandonicului. Specializat în tratarea acestui sindrom, autorul ne propune un travaliu pe înţelesul tuturor celor care vor să îşi vindece traumele şi să îşi regăsească bucuria de a trăi şi încrederea în propriile forţe.
    Soluţiile nu lipsesc nici ele: recunoaşterea abandonului şi exprimarea emoţiilor aferente sunt esenţiale, pentru că permit acceptarea şi chiar iertarea. La fel de important e să îţi îmblânzeşti egoul (respectiv, mintea), să îţi redescoperi corpul fizic, să trăieşti în prezent (nu în trecut şi nici în viitor) şi să îţi îmbunătăţeşti stima de sine - toate ajutându-te să te respecţi şi să îţi învingi teama de respingere şi de singurătate.
    Drumul către iubirea de sine este anevoios, presărat cu obstacole, dar practicabil: ceea ce a fost programat la un moment dat în viaţă poate fi deprogramat oricând.

    „Doar persoana suferindă este capabilă să efectueze travaliul necesar vindecării, iar mijloacele pe care le are la dispoziţie, cât şi finalitatea demersului său se reduc, pentru ea însăşi, dar şi pentru toate celelalte fiinţe umane, la un singur aspect: iubirea." (Dr. Daniel Dufour, Vindecă-te de abandon)


data apariției:
Septembrie 2021
editura:
traducător:
Mihaela Cristea
ISBN:
978-606-9707-30-2
număr pagini:
168
format:
13x20
greutate:
0.15 kg

Ai citit cartea?
Spune-ne cum ți s-a părut!

alte cărți din același domeniu