colecții
colecții

Riscurile mâncatului în exces - de ce mâncăm ma imult decât este nevoie şi cum putem preveni acest lucru

Riscurile mâncatului în exces - de ce mâncăm ma imult decât este nevoie şi cum putem preveni acest lucru

David Kessler
data apariției:
Mai 2011
editura:
traducător:
Aurelia-Irina Ţiţ
ISBN:
978-973-47-1037-9
număr pagini:
320
format:
13x21
greutate:
0.27 kg
2367 vizualizări
ADAUGĂ LA FAVORITE
ne poți contacta și la:
0722.298.137 / 0754.025.588 (luni - vineri: 9:00 - 18:00) sau pe: comenzi@eusunt.ro
0722.298.137 / 0754.025.588 (luni - vineri: 9:00 - 18:00) sau pe: comenzi@eusunt.ro
ne poți contacta și la: 0722.298.137 / 0754.025.588 | comenzi@eusunt.ro (luni - vineri: 9:00 - 18:00)
2367 vizualizări

Livrare prin
Poșta Română

10.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 150 lei)

Termen de livrare: 2 - 4 zile lucrătoare

Livrare prin curier rapid în
București și zone limitrofe*

10.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 150 lei)

Termen de livrare: 24 - 48 ore
(în funcție de ora la care s-a lansat comanda)

*București, Bragadiru, Buftea, Chiajna, Chitila, Dobroești, Dudu, Măgurele, Mogoșoaia, Otopeni, Pantelimon, Popești Leordeni, Pipera, Roșu, Voluntari.

Livrare prin curier rapid în
alte localități decât București

14.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 200 lei)

Termen de livrare: 24 - 48 ore
(în funcție de ora la care s-a lansat comanda)

   Cei mai mulţi dintre noi ştiu ce înseamnă să cazi sub vraja mâncării - când porneşti de la o felie şi ajungi să mănânci jumătate de pizza sau când de la un pumn de chipsuri constaţi că ai golit jumătate de pungă. Dar e mai greu de înţeles de ce nu putem să ne oprim din mâncat chiar şi atunci când ştim că nu ne face bine. Când am vrea din toată inima să spunem "nu", de ce continuăm să întindem mâna după mâncare?
   Autorul descifrează codul mâncatului în exces, explicând felul în care corpul şi mintea noastră se schimbă atunci când consumăm alimente care conţin zahăr, grăsimi şi sare. Producătorii din industria alimentară creează produse prin manipularea acestor ingrediente în aşa manieră încât să ne stimuleze apetitul, punând în mişcare un ciclu al dorinţei şi al consumului care are drept consecinţă o naţiune de supermâncăcioşi.
   Pentru milioanele de oameni care se luptă cu greutatea sau pur şi simplu nu reuşesc să înţeleagă de ce nu se pot opri de la consumarea unor alimente favorite, investigaţiile de pionierat ale autorului oferă noi lămuriri şi instrumente utile care să ne ajute să găsim o soluţie.
   Cei mai mulţi dintre noi ştiu ce înseamnă să cazi sub vraja mâncării - când porneşti de la o felie şi ajungi să mănânci jumătate de pizza sau când de la un pumn de chipsuri constaţi că ai golit jumătate de pungă. Dar e mai greu de înţeles de ce nu putem să ne oprim din mâncat chiar şi atunci când ştim că nu ne face bine. Când am vrea din toată inima să spunem "nu", de ce continuăm să întindem mâna după mâncare?
   Autorul descifrează codul mâncatului în exces, explicând felul
în care corpul şi mintea noastră se schimbă atunci când consumăm alimente care conţin zahăr, grăsimi şi sare. Producătorii din industria alimentară creează produse prin manipularea acestor ingrediente în aşa manieră încât să ne stimuleze apetitul, punând în mişcare un ciclu al dorinţei şi al consumului care are drept consecinţă o naţiune de supermâncăcioşi.
   Pentru milioanele de oameni care se luptă cu greutatea sau pur şi simplu nu reuşesc să înţeleagă de ce nu se pot opri de la consumarea unor alimente favorite, investigaţiile de pionierat ale autorului oferă noi lămuriri şi instrumente utile care să ne ajute să găsim o soluţie.
citeşte mai mult
citeşte mai puțin
REVIEW-uri CLIENȚI
(0 reviews)
INFORMAȚII CARTE
data apariției:
Mai 2011
editura:
Paralela 45
colecția:
Cărţi practice
traducător:
Aurelia-Irina Ţiţ
ISBN:
978-973-47-1037-9
număr pagini:
320
format:
13x21
greutate:
0.27 kg
REVIEW-uri CLIENȚI
(0 reviews)
alte cărți de David Kessler