Alimente care combat cancerul - prevenirea cancerului prin dietă

6984 vizualizări
   Proprietăţile anticancer ale alimentelor sunt ştiri de prima pagină. Studiile întreprinse în prezent demonstrează cum elemente din compoziţia anumitor alimente reduc semnificativ riscul de apariţie a cancerului şi stopează dezvoltarea acestuia (în cazul în care a apărut deja). Cu toate acestea, informaţiile transmise prin mass-media sunt confuze şi adesea... citește descrierea completă
68,00 lei
/
77,00 lei
-12%
grăbește-te! mai este doar 1 ex. în stoc
cumpăra cartea și primești 68 puncte
comenzi telefonice (09:00 - 18:00):
0722.298.137 / 0754.025.588
opțiuni de livrare:
prin curier rapid
Miercuri 20.03 - Joi 21.03
12 lei / 17 lei (în funcție de localitate)
ridicare de la EasyBox
Miercuri 20.03 - Joi 21.03
12 lei
ridicare de la oficiul poștal
2 - 4 zile lucrătoare
12 lei
livrare internațională prin DHL
2 - 4 zile lucrătoare
calculează cost livrare
opțiuni de plată
online prin card bancar
ramburs la livrarea / ridicarea coletului
transfer bancar
card bancar la EasyBox
alte cărți scrise de
Richard Beliveau, Denis Gingras
îți recomandăm și alte cărți
din același domeniu

Alimente care combat cancerul - prevenirea cancerului prin dietă

   Proprietăţile anticancer ale alimentelor sunt ştiri de prima pagină. Studiile întreprinse în prezent demonstrează cum elemente din compoziţia anumitor alimente reduc semnificativ riscul de apariţie a cancerului şi stopează dezvoltarea acestuia (în cazul în care a apărut deja). Cu toate acestea, informaţiile transmise prin mass-media sunt confuze şi adesea greu de înţeles. Ce ar trebui să consumăm mai exact şi în ce combinaţii? Oare toate alimentele anticancer au acelaşi efect? Combat ele orice tip de cancer?
   În cartea Alimente care combat cancerul, celebrul biochimist Richard Beliveau şi cercetătorul Denis Gingras descriu proprietăţile active ale alimentelor care combat cancerul şi modul în care acestea acţionează pentru a proteja organismul. De exemplu, o dietă diversificată ce include anumite fructe, legume şi băuturi, precum ceaiul verde şi mustul, permite absorbţia zilnică a unei cantităţi terapeutice de compuşi fitochimici anticancer. Cunoscând procesele ştiinţifice din spatele acestor beneficii terapeutice, înţelegem nu doar motivul pentru care este atât de important să includem aceste alimente în dietă, ci şi cât de uşor este.
data apariției:
Mai 2011
editura:
traducător:
Nicoleta Radu; Lavinia Boja
titlu original:
Les aliments contre le cancer
ISBN:
978-606-92477-3-0
număr pagini:
216
format:
20.5x20.5 cm
greutate:
0.545 kg
Ai citit cartea? Spune-ne cum ți s-a părut!